Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

1) Máte zřízenou samostatnou komisi ...

1) Máte zřízenou samostatnou komisi týkající se sportu? Nebo všechno řešíte v rámci odboru školství a kultury?
 Ludgeřovice
Obecní rada zřídila komisi školství, kultury, mládeže a tělovýchovy. V současné době zvažujeme možnost oddělit sportovní sekci (sportovní komisi). Tato komise by měla plnit funkci poradního odborného orgánu Rady obce. Komise by předjednávala záměry, projekty, žádosti, návrhy rozpočtů a další aktivity, týkající se sportu a tělovýchovy, jak finančního tak věcného charakteru. Názory a doporučení, odborné rozbory a stanoviska Komise by byly předkládány Radě nebo Zastupitelstvu obce při rozhodování v těchto záležitostech.
Komise by se rovněž věnovala komplexnímu zabezpečování obecních sportovních akcí na základě vlastního ročního plánu a rozpočtu, který by jí byl za tímto účelem přidělen rozhodnutím Zastupitelstva obce v rámci rozpočtu obce.
 Petřkovice
Náš obecní úřad nemá, jako svůj iniciativní a poradní orgán, zřízenou komisi pro otázky sportu. Na schůzi Rady obce sice již návrhy o zřízení tohoto oddělení byly, ale zatím o této komisi nepřemýšlíme. Všechny záležitosti týkající se sportu řešíme v rámci odboru školství a kultury.

Žádné komentáře:

Okomentovat