Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Zdůvodnění:

Zdůvodnění: Jedná se o pomoc klubům vytvořit vhodné systémy sportovních soutěží a soutěžních podmínek v dané obci. Jedná se opět o změnu struktury ve prospěch těch organizací, které mají demokratickou strukturu, jsou transparentní – zveřejňují informace o svých cílech, struktuře, materiálním a personálním zabezpečení činností a finančních zdrojích. Tyto údaje mají shrnuty ve výroční zprávě. Organizace pravidelně zveřejňují jasné, úplné a aktuální informace a provádí důkladné finanční kontroly. Mají dobré jméno – jsou spolehlivé, připravují kvalitní akce, dodržují závazky, dodávají včas kvalitní vyúčtování a dodržuje zákony.

C) Všechny školy by měly mít potřebné a odpovídající zařízení a vybavení pro provádění tělocvičných aktivit a sportu.
Zdůvodnění: Škola má životně důležitou úlohu zajistit zdravou aktivitu a sport tak, aby byla zajištěna zdravá rovnováha mezi fyzickými a intelektovými činnostmi. Sport může být obecně přínosem pro kvalitu školního života všeobecně. Nejúčinnější metoda v oblasti prevence zdraví, prevence proti drogové závislosti, alkoholismu, kriminalitě a dalším negativním sociálním jevům.

E) Zvýšení opakovanosti návštěv sportovních „akcí“ (událostí), pobytu ve sportovních centrech, střediscích volného času, a sportovního turismu v dané obci.
Zdůvodnění: Nárůsty počtu sportujících a sportujících turistů mohou být realizovány pouze přes výrazný nárůst jak nových, poprvé sportujících klientů, tak přes opakované návštěvy těch, kteří již sport provozovali v minulosti.


Článek podporuje:
skateboard shop, sportovní obuv, koloběžky

Žádné komentáře:

Okomentovat