Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

TJ Petřkovice

Otázka sponzoringu se nás, jako obce netýká, pokud chtějí kluby a tělovýchovné jednoty peníze navíc, musí si sehnat sponzory sami. Obecní sportovní akce, které pořádáme financujeme sami.
Nejvíce sponzoru získává fotbalový klub FC Odra,nabízí reklamu na svém hřišti a na dresech hráčů, a díky své účasti v Krajské soutěži, je tato nabídka pro sponzory velmi lákavá.
TJ Markvartovice
Obec sama sponzory nezhaní. Tělovýchovné jednoty sponzory oslovuji samy, nabízejí jim reklamu na hřišti. V dnešní době se ale firmám do sponzoringu jít nechce, možná se tato situace změní po rekonstrukci fotbalového hřiště, kterou máme naplánovanou na tento rok.
5) Provoz a údržbu sportovišť zajišťujete sami nebo firma?
TJ Ludgeřovice
Běžný provoz a drobnou údržbu zajišťujeme svépomoci, pokud jde o opravy většího rozsahu, najímáme firmu. O údržbu travnaté plochy fotbalového hřiště se stará odborná firma.

TJ Petřkovice
Samostatné zajišťování provozu a údržby sportovišť je pro naší obec nezbyné. Náklady s tímto spojené jsou poloviční, ve srovnání s náklady za najmutí firmy, která by tuto činnost zajišťovala. Samozřejmě jsou i opravy, které to vyžadují, ale s tím se musí počítat.

Žádné komentáře:

Okomentovat