Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

TJPetřkovice

Podle mého názoru je výše financování ze strany státního rozpočtu a místních rozpočtů na jedné straně nedostatečné a omezené jeho výší, na druhé straně často neracionální. Rozdělování prostředků není ve všech položkách objektivizováno a podléhá prosazování parciálních zájmů autorit.
Další je neodpovídající úroveň podmínek (materiálních, prostorových, personálních) pro rozvoj procesu školní tělesné výchovy, včetně volnočasových aktivit.
TJ Markvartovice
Největší problém je v nedostatku financí, z toho důvodu je stav tělovýchovných a sportovních zařízení převážně špatný a neatraktivní. Rozvoji sportu rovněž nenapomáhá nízká úroveň odbornosti a kvalifikace prácovní síly v sektoru tělovýchovy a sportu a nedostatek dobrovolných pracovníků.
9) Pořádáte nějaké sportovní akce? Jaké a pro koho jsou určeny? (pro děti, mládež, dospělé, seniory, handicapované)
TJ Ludgeřovice
Ano, pořádáme sportovní akce pro děti a seniory. Akce tohoto typu zajišťuje Asociace sportu pro všechny, která patří pod TJ Ludgeřovice. Tato Asociace sportu pro všechny pořádá Jarní pochod za zdravím, který je určen široké veřejnosti bez rozdílu věku, a dětský den. Tyto akce jsou propagovány prostřednictvím obecního časopisu "Ludgeřovický zpravodaj", také plakáty a na internetových stránkách obce. Přímo pro handicapované žádné akce nepořádáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat