Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

TJ Markvartovice-Máte zřízenou samostatnou komisi týkající se sportu?

Na tento rok máme naplanovanou generální opravu hřišté TJ Markvartovice. V tomto plánu je zahrnuto: nové zatrávnění hrací plochy, rozšíření celého areálu, rekonstrukce sociálního zařízení.
3.3 Otevřený dotazník
Pro potřeby této práce bylo rozesláno 18 e-mailů do obcí ve všech krajích ČR, snažil jsem se vybrat přibližně stejně velké obce, aby nedošlo ke zkreslení výsledků. Odpověď mi přišla od 14 obecních úřadů, z toho byla jedna záporná, kdy se pan starosta omlouval, že nemá čas. Ze získaných informací jsem ke každé otázce vypracoval obecný závěr.
1) Máte zřízenou samostatnou komisi týkající se sportu? Nebo všechno řešíte v rámci odboru školství a kultury?
Polovina obecních úřadů již má zřízenou komisi zabývající se otázkami sportu, tyto komise mají spíše funkci poradního orgánu, to znamená, že předjednává záměry, projekty, žádosti, návrhy rozpočtů a další aktivity, týkající se sportu a tělovýchovy, jak finančního tak věcného charakteru. Názory a doporučení, odborné rozbory a stanoviska pak předkládá Radě nebo Zastupitelstvu obce při rozhodování v těchto záležitostech. Komise také organizuje všechny sportovní akce obce.

Žádné komentáře:

Okomentovat