Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

TJ Petřkovice

Pro děti pořádáme ve spolupráci s TJ Petřkovice Běh olympijského dne, který je jednou ročně a Cyklistické závody pro děti, které uskutečňujeme dvakrát ročně. Pro ostatní skupiny obyvatelstva obec žádné sportovní akce nepořádá.
TJ Markvartovice
Obec pořádá každoročně sportovní akce pro děti, mládež, dospělé i seniory, tyto akce se konájí na fotbalové hřišti TJ Markvartovice. Pro handicapované žádné akce nepořádáme.
10) Jaké máte do budoucna plány v oblasti tělovýchovy a sportu? (výstavba nového zařízení, rekonstrukce, modernizace, nové sportovní akce . . )
TJ Ludgeřovice
Vzhledem k velkým investicím v předchozích letech, jako byly v roce 2001 výstavba náhradního fotbalového hřiště (cca 1 mil. Kč.) a v roce 2002 zatravnění hlavního hřiště a celková rekonstrukce areálu TJ (cca 3,2 mil. Kč.), chystáme na tento rok 2004 jen rekonstrukci sociálního zařízeni na hřišti TJ za 250 tis. Kč..

TJ Petřkovice
Chystáme výstavbu malé tribuny na fotbalovém hřišti FC Odra Petřkovice. Tato výstavba vyčerpá skoro všechny finanční prostředky určené na sport a tělovýchovu, takže na další plány nám nezbydou finance.

Žádné komentáře:

Okomentovat